Massiivinen menetys ei näytä harmittavan tätä miestä

Nimensiä “maailman rikkain idiootti”, tämän nimettömän miljonäärin joutui katsomaan hänen 6,2 miljoonan dollarin superyachtin uppoamista.

    Superyacht purjehti pois miljonäärisen mielenkiintoisen kreikkalaisen saaren Mykonosista. Paikalliset tiedotusvälineet sanoivat, että neljä ulkomaalaista pelastettiin vahingoittumattomina sen jälkeen, kun suuri superyacht ryntäsi aamulla.

Satamatyöntekijät ovat luoneet öljyn ja polttoaineen imeytymistä ja käynnistäneet tapauksen tutkinnan

Se on kohtaus, joka tuovat kyyneleet minkä tahansa venäläisen oligarkin, supermallin tai huippu-jalkapalloseoksen silmään.

Videot ja kuvat ovat nousseet esiin superyachtin, jonka uskotaan olevan markkina-arvo noin 4 miljoonaa dollaria (6,2 miljoonaa dollaria), joka laskeutuu Mykonoksen idyllisen Kreikan saaren rannikolle.

Paikalliset raportit kertoivat, että neljä ulkomaalaista oli superyachtissa, kun se juoksi eilen aamunkoittoa riutalla.

Vene Internationalin saamat valokuvat osoittavat, että suurin osa superyachtista on upotettu veteen vedellä.

Yksikään matkustajista ei loukkaantunut, ja heidät pelastettiin uppoavasta aluksesta ja vietiin rannikolle, kertoi Mykonos Daily.

Sanomalehdessä sanottiin, että satamapäälliköt ovat nousseet puomiin moottoriveneen ympärille, jolla on Yhdysvaltojen lippu, joka absorboi polttoaineen tai öljyn, joka pääsee mereen.

Satamahenkilöt ovat käynnistäneet selvityksen onnettomuudesta, joka tapahtui superyacht-omistajien lähestyessä saarella aurinkoa ja ottaa idyllisen saaren yöelämää.

Mykonosista on tullut miljardöörejä ja julkkiksia leikkikenttä, Victoria’s Secret -mallissa Alessandra Ambrosio, näyttelijä Lindsay Lohan, Formula 1 -edustaja Tamara Ecclestone ja laulaja Nicole Scherzinger.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *